Welcome

Monday, July 9, 2012

Klara färdiga Gå! Då var jag igång. En till inredning & lifestyle blogg har kommit till världen. Inte för att fylla ett tomrum, absolut inte. Med tanke på hur många design- och inredningsbloggar det finns idag så hade jag behövt något exceptionellt unikt för att kunna meddela att jag fyller en lucka i bloggvärlden. Blogga dansk design på persiska eller varför inte ta upp 90-talets Svampmålning Gör-det-själv eller något liknande. Men med tanke på att jag varken behärskar persiska eller svampmålning så får jag med ett glatt humör bjuda på en inredningsblogg på obestämt språk och förkommande sär-skriv-ni-ng-ar. Enda skillnade från de andra är väl att den är Min. Alla gör vi så gott vi kan. Och skulle det mot all förmodan inte räcka till, och jag skulle få en hel drös med paragrafryttare efter mig. Ja, då får jag väl överväga att kasta in handduken och emigrera. Men tills dess, Welcome to my workroom!

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger