inspirationsdag i malmö

Friday, August 31, 2012INSPIRATIONSDAG I MALMÖ
 _______________

Igår var en sådan dag för mig, som vi pendlare på morgontåget har pratat om många gånger. När tåget anländer Älmhult 07.30 så sitter jag lungt kvar och smuttar på mitt morgonte, vinkar av mina arbetskamrater och sjunker längre ner i sätet för att sedan följa med tåget ner till Malmö. En skön känsla som samtidigt gör att jag får tänka en gång till, är det här rätt? Drömmer jag? För det händer ofta att man somnar på tåget och väcks lagomt när tåget bromsar in för att sedan stanna på perrongen i Älmhult. Men den här morgonen är jag vaken och nyper mig i armen. Kommer till förnuft med mig själv att ja, idag är det jobb i Malmö som gäller. Möter upp Caroline och sedan full inspirationsrusch och lunch på Raw food House och slutligen kaffe och kaka i Lokal 54s lokaler på Erik Dahlbergsgatan. På Bolia fick jag syn på den här förtjusande fototapeten.
 
När vi ändå passerade Lilla Svarta på Adelgatan 19A, som Anette, en kollega till mig driver, var vi bara tvungna att kika in. Väldigt fin liten butik som både jag och Caroline hittar varsin lättviktare till väska, Maybebag från Tyvek® by DuPont™. Perfekt väska som passar till allt.


 Photo: Jenny Wik

2 kommentarer:

 1. Låter som ett drömprojekt!
  Ska bli spännande att följa er.
  Hälsningar från tanten

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad roligt att Tant Johanna har hittat hit. Hjärtligt välkommen!

   Delete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger