önskelista

Monday, August 20, 2012

ÖNSKELISKA
_______________
Födelsedagsveckan har precis börjat, och idag är det Oscar som firas, Grattis hjärtat! Hoppas du har förståelse att jag inte klev upp 03.40 och sjöng. Eftersom det snart är jag som står på tur, så har jag taget mig friheten att göra en önskelista (eftersom ingen frågar längre.) Och jag förstår nu varför, eftersom det är inte lite jag sucktar efter, men tro mig, jag skulle bli lika glad för ett gem. Men Om, om jag fick önska mig vad jag ville, och det får jag ju också, för önska får man ju, så hade jag önskat mig dessa sakerna ögonabums.

1. Silverörhängen av JohannaN, svalor är fåglarna som cirkulerar runt mitt huvud för jämnan. 2. Kånken goes white! Fjällräven Save the arctic Fox, specialupplaga där 100 kronor av försäljningspriset går till forskning för att bevara fjällräven. 3. Acne nessecär som gör det lätt att ha uppsikt över make-upen. 4. Kvällsteet skulle smaka så mycket godare i Adam från Gustavsberg. 5. Finns det någon gud? jag är beredd att offra ... (hmm) .... lilltån för ett par boots från Acne. 6. Bordslampan Tray designad av Jonas Wagell från Bsweden. 7. Ett teleobjektiv AF-S 70-300VR från Nikon, får gärna komma till min ägo. 8. Supersnygga plånboken från Acne. 9. Vilken produkt som helst från Aesop, som finns att köpa på Artilleriets webshop
_______________

1 kommentarer:

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger