working with lokal 52

Monday, August 27, 2012

WORKING WITH LOKAL 52
 _______________

Ny vecka, nya utmaningar. Förra veckan var uppstartsveckan på mitt nya projekt jag ska sysselsätta mig med här i höst, inget litet projekt den här gången heller. Är under åtta veckor utlånad till IKEA of Sweden för att jobba med den årliga utställningen som infaller i oktober varje år. En stor händelse i IKEA kalendern, mycket inspiration och idéer har brainstormats fram under veckan som gått. Jag och min nya arbetskollega Caroline från Lokal 54, (kolla in deras snygga sida) som bland annat har varit med och gjort IKEA-boken Var dags fest, som jag tidigare har tipsat om, har nu gått från ena nyhetsvisningen till den andra. Det finns många fina produkter i sortimentet att se fram emot, fast att det ligger långt fram i tiden. Här är lite bilder från veckans research. 

Foto: Jenny Wik
_______________

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger