svartbygge och en räv bakom örat

Sunday, September 30, 2012SVARTBYGGE OCH EN RÄV BAKOM ÖRAT 
 _______________

Ännu en vecka har passerat i ilfart, mitt nya projekt har hållit mig aktiverad varje vaken stund, med undantag för yogalektionerna. And I like it! Förra helgen kurade jag och O hela lördagskvällen vid köksbordet, byggde korthus (rekvisita) och lyssnade på regnet som slog mot rutan. Tidigare på dagen var vi och hämtade hem "Stäfan" en ungräv vars liv fick ett abrupt slut, men som nu lever sitt åttonde liv i mitt nuvarande projekt. Ja, vi får i alla fall se om han blir nästa års fotoräv, i dagsläget ser det inte ljust ut. Med sig hade han även herr Kanin, som är vit, och otroligt fin. Även om jag nu har djurbesök hemma, så tycker jag att djur gör sig som allra bäst i naturen. Men lite trevligt är det att komma hem och prata med Stäfan, när O jobbar sent och det har varit en händelserik dag på jobbet.

Foto: Jenny wik
 _______________

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger