Veckan som gått

Saturday, October 6, 2012WORK + IKEA
_______________
Lördag, nu igen? vart tog måndag, tisdag, onsdag, torsdag vägen? September! Var det någon som hann med att se när träden skiftade färg? Själv har jag haft fokus på annat håll, under de senaste veckorna har jag haft glädjen att jobba med Jörgen Ringstrand, allkonstnär som titulerar sig som fotograf och Art director, efter en djupare research nu på morgonen kan jag läsa mig till att han har gjort mycket bra grejer och främst när jag ser hans bilder förstår jag hans skicklighet, återigen har jag gjort hemläxan försent, men vilken sköning. Med sig hade han fotografen Skye Parrott, modefotograf från Brooklyn (kolla in hennes bilder) och David, ljustekniker, även han från The Big Apple. Så nu var detta projekt över, resultatet kommer ni få se i april när bilderna går ut globalt.

_______________ 

 Foto: Jörgen Ringstrand (de fyra första) och Skye Parrott.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger