singapore

Tuesday, March 5, 2013

 SINGAPORE + GARDEN BY THE BAY
_______________

Efter flera veckor på resande fot, både primitivt och exklusivt levende i sex länder så väljer vi att styra om rutten lite, jag vill till Singapore! Efter ha konstaterat att Thailand inte var min cup of tea, så flyger vi till Singapore, ett val jag inte ångrar. För vilken stad! Så otroligt häpnadsväckande och supermodern, känslan av att vara inne i ett 3D program där husen växer likt en snabbspolad film. Eller som när vi spatserar runt i Gardens By The Bay och väntar på att få möta en Avatar. Singapore bjuder oss på mästerlig matupplevelse, sushi, sushi, sushi. Shopping är här en nationell sport och jag lovar er, vi skötte oss fint, gav bra resultat både jag och O. När man ändå bor ett stenkast från Raffles Hotell så var vi bara tvungna att testa den världskända drinken Singapore Sling, vi hade sådan tur att min kollega från Älmhult var hemma i Singapore över det kinesiska nyåret och ville göra oss sällskap, självklart fick vi på så vis den bästa guide man kan få, en inredare vet vad en inredare vill ha. Två dagar är vad vi hinner med innan flygresan mot Bali fortsätter, men vi kommer tillbaka Singapore, och då har vi med oss den stora plånboken.
_______________

Foto: Jenny Wik
_______________

4 kommentarer:

 1. Oeh nice pictures, specially since I'm about to move to Singapore next month. The thing that sticks with me the most are the summer outfits on your mister. Specially since we're 'enjoying' some last bits of snow here in Holland.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank Lille Lykke, Mr. O. hold their style, even if we only have a backpack to choose from. Good luck in Singapore! it really is a nice city, clean and a lot to do and discover. hug J

   ps. nice blogg you have really. ds

   btw look up "Rockstar" a store in Singapore, really nice.

   Delete
 2. Hej du- fina bilder som vanligt! Jag är genomförkyld, hemma och typ heldöv, snön faller fortfarande utanför och de sa nyss på tv att det är 10 grader kallare än vanligt för årstiden.. Men du jenny, njut du bara ;)- Djungel-S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack vännen! Heldöv säger du, det har nog gått över nu, mina uppdateringar här är ju inte särskilt kontinuerliga, :) Men du, krya på dig och vad glad över att du får vara med om något historiskt. Jag njuter, men inatt var den första iskalla natten i "campingvanen" jag vaknade och inte kände mina tår, dags att köpa täcke ;)
   white trash Jenny från en campingplats

   Delete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger