mountainbike + redwoods + rotorua = sant!

Tuesday, April 2, 2013


1. Min nya hjälm, ja faktiskt min enda hjälm kommer från Giro, det är både smart och lag på att ha hjälm här på Nya Zeeland. 2. Klockan jag ångrar att jag aldrig köpte, med texten "Det får ta tid" från Granit. Är verkligen ett visdomsord jag tar till mig när det kommer till teknik i mountainbike.  
3. Cykelkläder kan vara ruskigt non-fashion, men denna retroinspirerade tröja från Troy Lee Designs, kan jag allt tänka mig köpa. 4. Jag har fått en mountainbike av min käresta, jag fick såklart välja, så jag valde en vit. Varken mer eller mindre, den har en del finesser jag inte vet så mycket om, hydrauliska skivbromsar bl.a. som jag använt flitigt i Redwoods i Rotorua, det är en Trek Cali. 5. Nya Zeelands friska vatten finns i ursnygga flaskor från Antipodes, jag har bunkrat för torrperiod.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger