may wishlist

Saturday, May 4, 2013


1. Plånboken jag fantiserar om, den som det alltid finns pengar i och den som aldrig försvinner, ACNE. 2. Jag trodde jag hade köpt min sista kapsylöppnare, tills jag såg den här oversize-modellen i 12K Guld från Douglas and Bec. 3. Eftersom vi just nu lever ett liv som innefattar handdisk, så skulle denna kökshandduk från Citta Design pigga upp. 4. Snälla, ge mig den, Tote väska i garvat nötskinn (vad nu det lär betyda.) från Norrgavel. 5. Det går mot höst här på Nya Zeeland, det här Paraplyt från Citta Design skulle komma väl till pass den närmsta tiden. 6. Kokboken som jag mycket väl skulle kunna köpa enbart för det snygga omslaget, Damien Pignolet, från Father Rabbit. 7. Här kommer lite mer Nyazeeländsk design, Douglas and Bec bordslampa. 8. Mönstret på muggen kan du se lite här och där på NZ, Citta Designs kännetäcken. 8. Allt är inte guld som glimmar, men i detta fallet är det faktiskt det, 12K Paper Weight med det passande namnet "Old money" Douglas and Bec.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger