falcon + årsbok

Wednesday, October 23, 2013


FALCON + ÅRSBOK
_______________

Sitter och gottar mig med bilder från Falcon, ska när som helst ha bestämt mig för vilka av de klassiska emalj formar som ska få följa med hem. En kvalitetsprodukt jag sett mycket av här "down under".

Ledig dag, mitt i veckan, oväder, Melbourne väder, O jobbar. Så vad gör man? Jo man passar på och organisera lite. Som jag nämnt tidigare så har jag fotat rysligt mycket under vår resa och här om dagen skulle jag visa våra housemates ett urklipp från jordens alla hörn. Inte så lätt konstaterade jag ganska snabbt, med sådan hög kvantitet av bilder och bara ett fåtal med kvalité för att exponeras för vår Melbourne familj (var av en är arkitekt fotograf). Så jag har nu insett att jag måste välja ut för att ens ha en chans att visa er där hemma när vi väl kommer hem igen. Sen är det ju också så att vi ser ju på bilder på olika vis, bilder som är betydelsefulla för mig behöver ju inte vara så intressanta för andra. Så en Årsbok får det bli, där jag samlar våra bästa bilder och knäppaste idéer för att dela med vänner och familj. Önska mig lycka till, för det här kommer ta tid.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger