when you wish upon a star

Monday, November 11, 2013


WHEN YOU WISH UPON A STAR
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

____________________

Här i Melbourne har julskyltningen så smått börjat. (En månad för tidigt om ni frågar mig). Men av någon underlig anledning fick den mig att drömma mig bort bland materiella ting som länge & inte fullt lika länge legat i topp på min önskelista. Men det blir nog jul ändå, även om den i år kommer vara utan snö, släkt och knäck.


____________________

2 kommentarer:

  1. Jenny. Kom nu hem snart vet ja! Hoho (Tomtesnack och inget annat..) och happy friday! Din Djungel-S

    ReplyDelete
  2. Djungel-S. Jag har lite att ta tag i innan jag är redo för Sverige. Vänner och familj som kommer över, en jul i värme och utan snö (nu vet jag hur mycket jag Älskar snö.) Men snart D-S är jag hemma igen och då ska vi ha skoj. /J

    ReplyDelete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger