choklad + craftmanship

Monday, December 9, 2013 CHOKLAD + CRAFTSMANSHIP
_______________

Hade jag gillat choklad. ( Ja, ni hörde rätt. Jag är en av få som förätit mig på choklad som barn. 
Kopiösa mängder tänker ni då, Ja, det ligger väldigt nära sanningen. ) Men en av anledningarna att få köpa Bahen & Co. är ju att få ge bort, australiensisk "craftsmanship" när den är som bäst (antar jag).  Jag undrar om dessa kakor nått Norden ännu, annars är det väl på tiden att någon blir återförsäljare. Läs deras historia här...

_______________

3 kommentarer:

 1. Wow vilka fina förpackningar! Kul inlägg, jag har aldrig hört om det här märket tidigare. Jätteroligt att du skriver om förpackningar, jag är själv en stor förpackningsnörd och blir alltid glad när jag ser hur förpackningar uppmärksammas. Läs gärna min blogg som BARA handlar om förpackningar så kanske du hittar mer inspiration! /Ylva
  http://bloggar.capdesign.idg.se/forpackad/

  ReplyDelete
 2. Men visst är dom Ylva. Det ska jag göra, är själv en av dom som älskar god grafisk design. Jag ska försöka uppmärksamma något mer innan jag lämnar Australien. J/W

  ReplyDelete
 3. Ja men gör det, vore jättekul att se nåt mer därifrån! Vet att det görs en hel del fint där!

  ReplyDelete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger