rains v/s stutterheim

Thursday, January 16, 2014


RAINS V/S STUTTERHEIM
_______________ 

"Anyone who thinks that sunshine is pure happiness, has never danced in the rain."  
I flera dagar har vi haft ett minst sagt oklanderligt väder, mellan 35-43 grader - vind: 0km/h. Det är nästan som att snöa inne men tvärtom, det går inte att gå ut förens solen har gått ner. Men igår trotsade jag vädret för att söka skydd i butiker och caféer med AC. På min vandring drömde jag om ett riktigt rejält regn, så jag kan andas igen. Innan det sker kanske jag har beslutat mig för vilken av dessa regnjackor som jag ska dansa hem med. Danska märket Rains eller svenska Stutterheim, Båda riktigt bra regnjackor. Visst är det bra märkligt, hemma drömmer jag om solsken, här, här drömmer jag om regnet jag förbannar hemma.

photo: 1-2 rains journal, 3-4 jenny wik, 5 pinterest
_______________

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger