celebration

Friday, February 21, 2014


 C E L E B R A T I O N
________________

Hipp hipp hurra! Idag firar vi igen. Idag firar vi att bloggen äntligen fått nytt namn. Man skulle kunna säga att vi har dopdag här i Melbourne, dopdag utan tennsparbössor, skattkammarböcker och smörgåstårta. Helt okej för mig, dom där sparbössorna ger jag inte mycket för. En längre tid har jag grubblat över ett namn som jag kan stå för och som inte känns krystat och hittepå, när väl polletten fallit ner så stod det klart för mig - northfolk. Ni som känner mig allaredan kanske tänker, det behövde du väl inte resa jorden runt för att komma på. Jo, det var precis vad jag behövde. För på vår resa har det aldrig tidigare stått så klart för mig vem jag är och hur min hembyggd har format mig. Jag antar att ni missat låten Norrländsk accent med Östen Med Resten, så jag tror det får bli sista dansen på jennywik.blogspot.com, så letar vi upp något med mer bit i till nästa gång.

__________

"Jag står här mitt i staden
på en plats jag länge känt
Men jag kommer alltid ha den
Min norrländska accent
Mitt yttre kan jag göra
om till nåt jag har bestämt
men du kommer alltid höra
min norrländska accent
jag behöver inte sakna
Min tid är som ett lån
för jag vill en dag tillbaka
till den plats jag kommer från.."
__________
 

  Eftersom mina uppdateringar är lite sporadiska
så kan det vara en god idé att följa dem via mejl, 
skriv in din mejladress i fältet "follow me by email"
eller har du bloglovin går det lika bra att följa mig där.

photos from pinterest
 

2 kommentarer:

  1. ..Trodde jag hade hamnat fel först. Super snyggt, du e gym!
    Kram

    ReplyDelete
  2. 1000 Tack Ellen, har vart lite arbete, men det var det värt. Kram

    ReplyDelete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger