ikea workspace

Wednesday, February 26, 2014


I K E A   W O R K S P A C E
_________________

Jag sitter och funderar på vilka av mina kollegor i Älmhult som kan ha fotat, planerat och stylat det här kreativa krukmakeriet. För det kan väl inte vara gjort i 3D, eller? Är det de så blir jag mäkta imponerad. Hur som haver så får det mig att vilja ta upp drejningen igen. Det var ju ett tag sen sist och porslinet där hemma behövs bytas ut. Har bara inte bestämt mig för vilken nyans jag tycker är mest aptitlig, vad tycker ni? och ska det vara matt eller blankt, jag ska suga på den karamellen en stund till. Återkommer.

Photo: IKEA

3 kommentarer:

 1. Om jag inte minns fel så är det Kerstin Bohne som är inredaren, hon är så fantastiskt grym! I min mening en av de bästa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, helt fantastiskt rum. Verkligen duktig!

   Delete
 2. Om jag inte minns fel så är det Kerstin Bohne som är inredaren, hon är så fantastiskt grym! I min mening en av de bästa..

  ReplyDelete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger