the establishment studios

Monday, February 24, 2014


T H E    E S T A B L I S H M E N T   S T U D I O S
________________

Det finns så många inspirerande och duktiga inredare, stylister och fotografer här i landet. Det har vart näst intill omöjligt att ha fått sig en överblick över alla. Men ett fåtal har jag lyckats träffa och pratat med genom The School, en skola för kreativa själar som jag tänkt berätta mera om vid ett senare tillfälle. Ett gäng som jag fick upp ögonen för här om dagen är The Establishment Studios driven av stylisten Glen Proebstel och Rachael Hart. Som jag har förstått, en helt fantastisk studio, där man kan både hyra rekvisita för fotografering och lokalerna för olika sorters evenemang. Dock håller de till i Prahran i Melbourne, så synd, jag önskar dom hade legat lite närmare Småland.

Photo: Eve Wilson

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger