swoon nordiska badrum

Tuesday, April 1, 2014


S W O O N  /  N O R D I S K A  /  B A D R U M
_______________

Jag var inne och kikade i Kristofer Johnssons portfolio här om dagen. Lite feed av inspiration för att orka med flyttkaoset. Av en händelse kom jag inte längre än till hans senaste jobb för Swoon, som han gör tillsammans med stylisten Lotta Agaton. Där fastnade jag och tänkte; OJ, yes! Snyggt, opretantiöst, bra balans i bilderna. Lika inspirerande varje gång att se något ”in progress”. Om budskapet är att kommunicera kvalité och det gedigna hantverket, så vill jag bara applådera. Jag kan inte rå för att jag går igång på sågspån och antika fogsvansar. Efter ha läst det finstilta förstår jag även att badrumsmöblerna är inte bara snygga utan smarta också – tummen upp!

2 kommentarer:

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger