9 instagram users to follow

Sunday, August 17, 2014

9   I N S T A G R A M / users to follow
_______________

Det var en stund sen jag satt med tjejerna från jobbet på afterwork och bytte instagrammers. 2014:s svar på hockybilder. Jag vet inte hur vi kom in på det men helt plötsligt satt vi och utbytte hem och personer vi följer och inspireras av. Samma vecka hade våra chefer korat mig som instagram-ansvarig på vår privata jobbinsta. En instagram som redan hunnit med besök i våra leverantörers fabriker och en sväng till New York och Delft. Ett roligt sätt att hålla koll på kollegorna som är ute och reser i jobbet. Istället att försöka mig på en tio i topp lista, som skulle vart helt omöjligt, så delar jag istället 9 som ligger långt upp på min lista.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger