planerar hösten

Sunday, August 31, 2014


P L A N E R A R   H Ö S T E N
_______________

Då var det dags att förbereda sig för hösten, även om jag är en av dom få som tror sommaren är påväg tillbaka till oss. Man vet ju aldrig. Då är det bra att ha en plan B, i fall vår vackra svenska sommar har lämnat oss abrupt den här gången och inte har tänkt återvända förens nästa år. Något jag lärt mig hemifrån är att alltid ha något roligt att se fram emot. För två veckor sedan var jag nerskickad av jobbet att delta på The Conference - som ni ser ovan en årlig mötesplats för likasinnade inom min branch. Inspirerande och ett uppvaknande om vad som kan komma att bli vår framtid. Jenny Wilson pratade om hur det går till när ett nytt album "ringer upp henne" och berättar att det åter är dags att börja jobba. Hon slänger på luren men den inre signalen tycks inte ge sig för det.

Jag har även bokat in en annan föreläsning, men denna gång på hemmaplan. Palladium får besök av Mia Törnblom och föreläsningen "Hur svårt kan det vara". Ett uttryck jag återkommer till med jämna mellanrum. Och slutligen har jag vart så ordentlig och bokat hotell för mig och Sara/littlemissfixit under Formex Hem i januari. Så nu känns senhösten inte lika tung längre.

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger