florography with Ashley Woodson Bailey

Sunday, October 12, 2014

 
F L O R O G R A P H Y  with Ashley
_______________

Hade det bara vart lite närmare, Australien alltså. Så hade jag inte ens tvekat på att anmäla mig till The Schools lektion i "Florography" med Ashley Woodson Bailey i december. Visst att klassen kostar en hacka, 
350 AUD (2160 SEK)  så hade det fått gått under kontot "morot efter en intensiv jobbvecka". På tal om jobb, så har jag den här veckan varit nere i Malmö och slipat på nästa års IKEA-katalog. Jag har höga förväntningar på att detta kommer bli en rolig vinter. Låt säga halvår, som ligger närmre sanningen hur länge detta projekt sträcker sig för min del. Teamet känns great!

Photo: Ashley Woodson Bailey

1 kommentarer:

  1. Åh, vill också gå en sån kurs! Ser så himla härligt ut.

    ReplyDelete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger