formex 2015

Wednesday, January 14, 2015


 F O R M E X   2 0 1 5
_______________

Ni kanske minns att i somras skrev jag.. ( jo, jag bloggade i somras, jag skrev en hel del om jag inte missminner mig) jag skrev bland annat om vikten av att portionera ut morötter inför det kommande arbetsåret. Nu har hösten, julen och nyårsafton swishat förbi och min sista morot ska precis till att ätas upp. Sanna mina ord, jag är hungrig och formtorsk* efter höstens stora planer för nästkommande IKEA-katalog, planeringen av denne gigant. Ett hästjobb som inte ska jämföras eller bedömmas med inredningsmagasin, vilket hobbykritikerna glömmer i slutet av augusti. But I don´t blame you, how should you know. Just a reminder, det är världens största kommersiella trycksak och den är global. Lika många som det finns människor i världen, lika många drömmar finns det om sina hem, eller bara om Ett hem. Så var det sagt.

(konstpaus)

Nu är jag riktigt redo för Formex och jag lovar att försöka dokumentera dom små detaljerna som ni som inte kan komma aldrig annars skulle fått se. Med det sagt ska jag nu bara njuta av gott sällskap med likasinnade och min sista morot.


*defination formtorsk kan liknas med soppatorsk. Det vill säga när bensinen är slut men mirakulöst rullar bilen ändå. Antagligen från ångorna och stora mängder envishet. Här kan ordet bil bytas ut.

2 kommentarer:

  1. Wow det va bra skrivet! Kommer aldrig glömma hur jag och min granne längtade efter att IKEA-katalogen skulle komma och vi kunde peka på vad vi helst ville ha på varje sida :D Jag hade också behövt lite morötter faktiskt! Jag har precis startat en inredningsblogg som kommer handla om mitt första hem. Och resten av livet såklart.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Cornelia och vad kul att du hittat hit! Lycka till med din blogg och lova mig ett inlägg när IKEA-katalogen kommer i augusti. Xx J

      Delete

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger