gotland/off-season

Sunday, November 22, 2015

G O T L A N D / off-season
________________

Hejsan hoppsan! Den senaste tiden har minst sagt vart händelserik, och den "senaste tiden" är en odefinierbar tidsrymd, men låt säga ett halvår för att inte överdriva. Jag erkänner, jag är en periodare. Jag slukas upp av mina projekt och har ingen rutin på bloggandet. Men det känns som att det kommer komma en tid, ganska snart, då bloggen kommer få sin beskärda del. Då jobbtid byts ut mot mer hemmatid. Vi får vänta och se. För två veckor sedan besökte vi Gotland, denna fantastiska ö som jag skulle kunna flytta till imorgon. Det kanske kommer en tid även för det. Nu var vi där av anledning att Oscar skulle köra Gotland Grand National, en comeback i sin forna karriär, en trettioårskris, vad vet jag. För mig var det nervkittlande att beskåda 2800 enduroåkare, varav en min käresta som visar upp talanger jag inte visste att han besatt. Lite lätt generad tänker jag tillbaka på vår dagsutflykt på en vespa i Thailand. Rena barnleken för honom, men jag hävdar fortfarande att man inte ska förlita sig på trafikanterna runt om kring. 
Helt plötsligt ligger man där och doftar på asfalten.

Väl värt att göra/besöka när man är en helg i Visby: Ta en fika och se sig om på LEVA Kungslador, åka upp på Högklint och se ut över havet. Besöka inredningsbutikerna Berså, Akantus och H10. Äta lunch på Crêperie och Logi. Köpa Gotlandsull på Yllet, gå vidare till Gotlands bryggeri och med humle i blodet ta en promenad längs ringmuren. Avsluta kvällen på den legendariska kinarestaurangen Surfers, eller gå vidare till någon av källarna Gute eller Munk. Men för vår del räckte det med en nattlig promenad genom stan.
 @gotlandstips #gotlandstips

foto: Jenny Wik, Oscar Wigstrand.

 

0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger