living consciously

Thursday, December 31, 2015

L I V I N G   C O N S C I O U S L Y
_______________

Det hela startade någon gång i början på året med en ovilja att konsumera onödiga ting. Kanske hängde det ihop med platsbristen som råder hemma, att allt vi bär hem måste fylla sitt syfte för att den ska få flytta in hos oss. Annars måste något annat flytta ut, och när man ser det så, så vill man gärna vara säker på sin sak innan man förhastat kastar sig över vackra ting som ständigt kommer i vår väg, som ändå inte fyller något tomrum. Vi har precis allt vi behöver som det ser ut idag + lite till, allt annat vi bär hem är lyx. För bara två år sedan klarade vi oss på det vi bar med oss i varsin ryggsäck!

För att bara för några veckor sedan få en föreläsning av jobbet i ämnet "leva/bo medvetet".
En fullträff att ge ett gäng inspiratörer och trendsättare som är i kontakt med så pass många IKEA-länder, här har vi ett jobb att göra!

 Sedan dessa tankar klamrat sig fast i mitt vanemönster, så vill jag bara fortsätta justera mina invanda mönster som kan tyckas vara väldigt oskyldiga i det stora hela när det kommer till miljöfrågor. Men jag väljer att se att detta gagnar inte bara miljön, utan även mig och min växande familj. För det kan väl inte gått en människa förbi i detta informationssamhälle att onödiga kemikalier finns överallt i våra hem. 

Så är det någon diet jag verkligen ska ge i nyårslöfte, så är det att banta ner dessa kemikalier, inte för jag har något behov av att vara präktig, bara det att jag inte vill ha dom här hemma.

1. 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7.


0 kommentarer:

Post a Comment

northfolk All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger